Pataki Anna

DIPLOMÁS GYÓGYTORNÁSZ

Bhakti Shende
Bhakti Shende
Tovább olvasom
(Fordítás: Google) Anna valóban kivételesen tehetséges és empatikus terapeuta. Az első fizioterápiás foglalkozásom során lenyűgözött, hogy mélyen megértette a fájdalmamat, és hogy hatékony terápiát tud nyújtani. Nagyon ajánlom szolgáltatásait minden rászorulónak. Együttérző hozzáállása és szakértelme felbecsülhetetlen értékű forrássá teszi a megkönnyebbülést és gyógyulást keresők számára.

Eredeti:
Anna is truly an exceptionally talented and empathetic therapist. During my first session of physiotherapy with her, I was impressed by her deep understanding of my pain and her ability to provide effective therapy. I highly recommend her services to anyone in need. Her compassionate approach and expertise make her an invaluable resource for those seeking relief and healing.
Christoph Rehage
Christoph Rehage
Tovább olvasom
(Fordítás: Google) Pataki Anna sokat segített! Kórházba kerültem porckorongsérvvel, motoros rendellenességekkel a lábamban és a nagylábujjamban. A műtét mellett döntött, Annának gyógytornászként. Nagyon türelmes és hozzáértő volt, stúdiója jól felszerelt és tiszta. Különösen tetszett, hogy konkrét terve volt: először a fájdalom csökkentése, majd a motoros készségek és a mobilitás visszaszerzése, végül a hát és a has megerősítése. Több hónapon át újra fittné tett kezelésekkel, gyakorlatokkal, adott nekem gyakorlatokat, hogy végezzem magam, és azóta több mint 1000 km-t gyalogoltam anélkül, hogy további károsodásom lett volna. Nagyon ajánlom ezt a gyakorlatot porckorongsérvben szenvedő betegeknek.
Köszönöm Anna! Üdvözlet Münchenből!

Eredeti:
Mir hat Anna Pataki sehr geholfen! Ich kam mit einem Bandscheibenvorfall mit motorischen Ausfällen im Fuß und großen Zeh ins Krankenhaus. Entschied mich gegen OP und für Anna als Physiotherapeutin. Sie war sehr geduldig und kompetent, ihr Studio gut ausgerüstet und sauber. Mir gefiel besonders, dass sie einen konkreten Plan hatte: erst Schmerzreduktion, dann Wiedererlangung der Motorik und Mobilität, schließlich Kräftigung des Rückens und Bauches. Über mehrere Monate hinweg machte sie mich mit Anwendungen und Übungen wieder fit, gab mir Übungen zum selber machen mit, und ich bin seitdem zu Fuß mehr als 1000km gelaufen, ohne weitere Beeinträchtigungen gehabt zu haben. Ich kann Patienten mit Bandscheibenvorfällen diese Praxis nur empfehlen.
Danke, Anna! Liebe Grüße aus München!
Ferenc Hyross
Ferenc Hyross
Tovább olvasom
Egy 8 méteres zuhanás során sikerült a jobb bokaízületemet teljesen megsemmisítenem, konkrétan felcsúszott a lábfejem a lábszáramba, az orvosok 11 csavarral és egy jókora fémlappal raktak össze, esélyes volt, hogy nem is fogok tudni a továbbiakban rendesen járni. A baleset után Anna (aki korábban öcsémmel, később nagymamámmal is foglalkozott) segítségével olyan szinten sikerült rendbe jönnöm, hogy ma már minden probléma nélkül részt tudok venni futóversenyeken, sikerrel teljesítek akár 10-12 kilométeres távokat is és néha már azon is el kell gondolkodnom, hogy melyik lábam sérült.
Sakurako Inoue
Tovább olvasom
(Fordítás: Google) Nagyon ajánlom Annát tudásáért és profizmusáért. Testtartási problémáim jelentősen javultak a vele való foglalkozások után. Mivel diák vagyok, nagyon hasznos volt, hogy tudtam választani az online és a személyes kapcsolat között. Ha angolul beszélő csontkovácsot keresel Budapesten, akkor ezt a helyet ajánlom.

Eredeti:
アンナさんは知識もプロフェッショナリズムも申し分なく、大変おすすめです。 彼女とのセッションのおかげで姿勢の問題がかなり改善されました。学生なので、オンラインと対面から選べるのもとても助かりました。ブダペストで英語を喋れる整体師を探しているなら此処をおすすめします。
Márk Zámodics
Tovább olvasom
Vállműtét (Bankart) után kerestem fel Annát. A közös munkának hála már 2 hónap után visszanyertem a teljes mozgástartományt. Anna nagyon kedves, figyelmes és nagy szaktudással rendelkezik. A gyógytorna mindig jó hangulatban telt, szép, igényes környezetben. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
David Lang
David Lang
Tovább olvasom
(Fordítás: Google) Anyukám tavaly véletlenül leesett.Azóta kényelmetlenek a térdei.Sokáig nem tud járni,nehezen megy fel és le a lépcsőn. Szerencsére két hónapja édesanyám megtalálta Annát, és az ő segítségével elkezdett edzeni. Akár a klinikán, akár videón keresztül, Anna türelmesen irányította és segített anyámnak helyreállítani a lábizmokat. Most anyám könnyedén tud több mint 10 000 lépést megtenni, és nagyon könnyen fel-le megy a lépcsőn. Nagy köszönet Annának kedvességéért, türelméért és magas szintű szakmai hozzáértéséért, amely lehetővé tette édesanyámnak, hogy műtét nélkül folytathassa normális életét. Nagyon ajánlom őt!

Eredeti:
我的妈妈去年不小心摔了一跤,此后膝盖就一直不舒服,不能长时间走路,上下楼梯也困难。 幸运的是,两个月前,妈妈找到了Anna,并在她的帮助下开始了训练。不论是在诊所还是通过视频,Anna都十分耐心地指导,帮助我的妈妈恢复腿部的肌肉。 现在,我妈妈能很轻松地走一万多步,上下楼梯也十分轻松。 非常感谢Anna,她善良、极具耐心,是她的高水准专业技能使妈妈不必做手术也能重启正常生活。强烈推荐她!
Zsuzsanna Kovacs
Tovább olvasom
Az elmúlt egy évem legjobb döntése volt, hogy Pataki Annát választottam gyógytornászomul. Feddhetetlen szakmai tapasztalat, felkészültség, naprakészség és sugárzó kedvesség jellemzi. Napi 8-10 órában ülőmunkát végzek, fájt a hátam, derekam, vállam, mellkasom és nem utolsó sorban túlsúly is van bőven. Annával minden problémára találtunk megoldást és a panaszok egyre ritkábban jelentkeznek. Végül, de nem utolsó sorban szeretném elmondani, hogy Anna nem azafajta gyógytornász aki csak mondja, hogy mit meg hogy, hanem együtt tornázik a pácienseivel, ami szuper! Csak ajánlani tudom!
Barbora Juhaszova
Barbora Juhaszova
Tovább olvasom
(Fordítás: Google) Anna egyszerűen fantasztikus volt! Decemberben érkeztem egy porckorongsérv műtét után, alig tudtam járni. Nagyot haladtunk a gyakorlatok terén, és megtanított mindenre, mit kell és mit ne tegyek a problémámmal kapcsolatban! Hihetetlen segítség volt, és örömmel mondhatom, hogy visszatértem a szinte normális kerékvágásba, és még jobban fel vagyok szerelve egy hatalmas tudástárral a gyakorlatokról, arról, hogy mit tegyek, hogyan éljem jobban az életem a hátammal. Anna valóban olyan érték, akinek kiterjedt tapasztalata, személyes törődése és mély tudása szó szerint életmentő!

Eredeti:
Anna was simply fantastic! I arrived in December after a herniated disk surgery, barely able to walk. We have made great progress in exercises, and she has taught me all the do's and don'ts regarding my problem! She has been an incredible help, and I am happy to say that I am back to almost normal, and even better equipped with a huge library of knowledge on exercises, what to do, how to live my life better with my back. Anna is truly an asset whose extensive experience, personal care and deep knowledge is literally a lifesaver!
Ani Pintér
Ani Pintér
Tovább olvasom
Térdprotézis műtétem után rehabilitáción voltam, ahol mindennap tornáztam.6 hét után hazajöttem, akkor Pataki Anna gyógytornász eljött hozzám, megtanított további gyakorlatokra, amit rendszeresen végeztem. Anna egyénisége sok segítséget adott, hogy kitartóan végezzem a gyakorlatokat, köszönettel tartozom érte. 1 évvel a műtét után túrázni járok, úszom és teljes életet élek.
Shachar Yosfan
Shachar Yosfan
Tovább olvasom
(Fordítás: Google) Anna egy csodálatos ember, aki csak segíteni akar és meg akar oldani minden fájdalmat. Nagyon profi gyógytornász, aki régóta dolgozik a területen. sok türelemmel és szeretettel sikerült megszabadulnom egy hosszan tartó fájdalomtól a vállamban. Ha utazik, vagy akár itt él, és gyötrő fájdalomtól szenved, biztos vagyok benne, hogy Anna tud segíteni, hogy megszabaduljon tőle. És nagyon jól beszél héberül! 🙂

Eredeti:
אנה היא אדם מופלא שרק רוצה לעזור ולפתור את כל הכאבים. פזיותרפסטית מאוד מקצועית שנמצאת בתחום המון זמן. הצליחה לעזור לי להפטר מכאב ממושך בכתפיים עם המון סבלנות וחיבה. אם אתם מטיילים או אפילו גרים כאן וסובלים מכאב טורדני, אני בטוח שאנה תוכל לעזור לכם להפטר ממנו. והיא מדברת גם עברית די טובה! 🙂
Netti Farkas
Netti Farkas
Tovább olvasom
Egy hónapja tartó vállfájdalommal jutottam el Annához.A távolság ès a járvány miatt Skypeon vettük fel a kapcsolatot.Anna profi hozzáállása,együttèrző szavai,pontossága,precizitása együttesen segíti a gyógyulást.A tornának köszönhetően fájdalom nèlkül tudtam vègig aludni az èjszakát,amièrt nem tudok elèg hálás lenni.Szívből ajánlom minden olyan embernek,aki a legprofibb szakembert keresi.
Pablo Och
Tovább olvasom
(Fordítás: Google) A több mint 6 hónapig tartó fizioterápiás kezelés során (Skype-n keresztül) a neurológiai enfermedad hatásainak kezelésére, hogy padezco, Anna segített abban, hogy javítsam a mozgásomat, az erőmet és az egyensúlyomat. Anna kompetens, barátságos, több nyelven (angol, orosz, magyar) beszélő szakembernek bizonyult és képzett. Ezen okok miatt javaslom gyógytornász tevékenységét. Köszönöm Anna.

Eredeti:
Durante mas de 6 meses de tratamiento de fisioterapia (via Skype) para tratar los efectos de una enfermedad neurológica que padezco, Anna me ha ayudado a mejorar mi movilidad, fuerza y equilibrio entre otras cosas mas. Anna me demostrado ser una profesional competente, fiable, multilingue (ingles, ruso, hungaro) y a mi escucha. Es por estos motivos que recomiendo su actividad como fisioterapeuta. Gracias Anna.
Előző
Következő